Voorwaarden BelGer fotografie

 

 

1. Algemeen
Bij het maken van een afspraak voor een fotoreportage en bij het afnemen van foto's gaat u akkoord met deze voorwaarden. Heeft u tegen deze voorwaarden bezwaar, dan kunt u dat per e-mail en voorafgaand aan de reportage kenbaar maken.

 

Uit iedere fotoreportage wordt een selectie in de foto's gemaakt. De foto's moeten technisch gezien in orde zijn, de fotograaf zal een selectie maken van de naar zijn inzicht beste foto's, zodat de stijl van de fotograaf vastligt in de foto's. U kunt geen beroep doen op foto's die verwijderd zijn en die volgens de fotograaf niet geschikt zijn om te tonen. Indien er afspraken gemaakt zijn waarbij de term "alle foto's" ter sprake komt, dan betreft het hier de foto's waarmee de fotograaf instemt. De naam van de fotograaf is altijd verbonden met zijn werk, daarom is het belangrijk dat er geen foto's worden getoond waar de fotograaf niet tevreden mee is.

 

2. Leveringen/bestellingen
Uw bestelling is na betaling definitief, de foto's worden speciaal voor u geproduceerd en kunnen daarom niet geannuleerd worden. De door u bestelde foto's zijn voor persoonlijk gebruik en mogen niet zonder toestemming gepubliceerd worden of ingezonden worden voor fotowedstrijden. Prijzen genoemd zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten.

 

3. Auteursrecht
Op alle foto's gemaakt door BelGer fotografie rust auteursrecht. Het is daarom niet toegestaan deze producten te vermeerderen en/of te publiceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Ger Mestrum. Ook digitale bestanden zijn auteursrechtelijk beschermd en dus uitsluitend voor uw eigen gebruik en niet voor commerciële doeleinden of redactionele publicatie. Foto's uit uw reportage zullen niet doorverkocht worden aan derden, wel kunnen uw foto's gebruikt worden ter promotie van zijn website/werk. Als u daar bezwaar tegen heeft dient u dat voorafgaand aan de fotoshoot (via e-mail) kenbaar te maken.

 

4. Klachten, rechten en aansprakelijkheid
Klachten betreffende het geleverde werk (fotoreportages en nabestellingen) dienen zo spoedig mogelijk, doch in ieder geval binnen tien werkdagen na levering schriftelijk (e-mail) aan de fotograaf te worden gemeld. De fotograaf zal de klacht dan in behandeling nemen en beoordelen. Indien uw klacht gegrond is, heeft de fotograaf het recht binnen redelijke termijn alsnog goed werk te leveren.

 

Deelname aan een fotoreportage is volledig voor uw eigen risico. U bent tijdens de fotoreportage zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor uzelf, uw dier en uw eigendommen. Schade aan uzelf, uw dier, uw eigendommen en aan anderen en diens eigendommen is in de breedste zin van het woord op geen enkele wijze te verhalen op de fotograaf.

 

Voor vragen mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    BelGer fotografie staat niet geregistreerd als bedrijf.

JoomSpirit